Året 2020 är snart till ända

Året 2020 har verkligen varit ett annorlunda år för oss i föreningen. De enda turer med Laxen vi kunnat ha är sträckan Sanda båthamn – Saxviken tur och retur och det utan drift med egen maskin. Det läckage som vi fick på en tub i ångpannan 2019 innebar en omfattande reparation av pannan. Byte av samtliga tuber i ångpannan. Här kommer ett litet kollage av bilder från det arbete som föreningens medlemmar gjort under året under lite speciella omständigheter för att klara kraven att skydda oss från den smittsamma coronapandemin som härjat i samhället.

Agne började med att fräsa bort ändarna på tuberna. Sedan blev det att slipa av samtliga kanter i bägge ändarna.  Det var trångt att slipa inne i pannan.

Lasse i arbetstagen med tuberna.

Det är inte bara pandemin som ställer till det. Nu krånglar det med bildöverföringen också. Tyvärr klarar jag inte av att fullfölja bildredovisningen så jag får försöka i morgon igen. Hade tänkt mig ett riktigt kollage.

Får i alla fall önska alla medlemmar en riktigt God Jul och ett stort tack till alla som under året varit aktiva i renoveringen av Laxen och bygget av båthuset på Sanda. Gör ett nytt försök i morgon med bilder från bygget på Sanda.